Indy on syntynyt 2.5.2009 Belgiassa My Big Dream Kenneliin. Piinaavan Hanna toi Indyn meille lentokoneella pienessä mustassa verkkokassissa. Indy kasvoi 7 koiran pentueessa jossa oli kaksi narttua ja 5 urosta.  Pienenä Indy pelkäsi koiria ja vieraita ihmisiä. Vieläkin Indy on arka, mutta koiriin suhtautuu aika avoimesti ja iloisesti ainakin jos ollaan sen omalla ja tutulla maaperällä. Vieraita Indy haukkuu varsinkin kotikadulla ja koti-pihassa. Vihaisena en ole Indiä vielä koskaan nähnyt, vaikka se joskus muriseekin ihmisille jotka tulevat sitä meidän pihassa tervehtimään. Tähän murina-asiaan haluaisimme löytää ratkaisun. Mutta sosiaalistaminen jatkuu, ja jotta se ei unohtuisi perustin tämän blogin työkaluksi itsellemme ja Hannalle jotta nähdään missä mennään.

Indy on käynyt pentukurssin ja kohtapuoliin olisi tarkoitus aloittaa tokon-alkeet ja agilityn pentukurssi. Näyttelyissäkin pitäisi käydä -joten tarvittavat käyttäytymistavat täytyisi myös opetella (meidän molempien)... Pirkanmaan vesikoiratapaamisiin on tarkoitus osallistua. Tähänasti ollut valitettavan harvassa osallistumiset, mutta nyt vaikuttaa siltä että päästään useammin paikalle kun tapaamispäivä muuttuu sunnuntaiksi.

Luonteeltaan Indy on aivan ihana Perro-neiti. Haukkua löytyy, mutta ei yleensä räksytä kovin kauaa. Reviirin vartiointiviettiä selkeästi on havaittavissa, sillä kotikadulla haukkuu herkemmin kuin muualla. Linnut kiinnostaa kovin ja myöskin rusakot joita aina vilahtelee kotipihassa silloin tällöin. Indy viettää yönsä alakerrassa yksikseen, tähän se sai tottua parin ensimmäisen viikon jälkeen -ja ihan hyvin on mennyt. Indy on kova leikkimään ja energinen kuin mikä (paitsi koiratapahtumien jälkeen). Kooltaan Indy jää varmaankin aika matalaksi. Luulisin, että säkä on tällähetkellä n. 40 cm. Turkki on ruskea, mutta harmaantuu nopeasti. Sisäsiistiksi Indy on oppinut tässä ihan viimeviikkojen aikana eli n. 5 kuukautisena.