Olimme varanneet saunan ja tuvan johon kokoontuivat ystävät lapsineen ja Indy. Indy ei sitten olekaan osoittautunut miksikään uimamaisteriksi positiivisen alun jälkeen.. Veteen se kyllä kävelee, mutta että se uisi -vaatii vähän enemmän suostuttelua. Tänään se onnistui kaksi kertaa. Mikä on hyvä sinänsä. Mutta ottaen huomioon, että porukka räpiköi järvessä ja rannalla kuusi tuntia niin ei liene kovin kaksinen suoritus. 

Paikalle tuli myös Luc ja Paul (Lucin poika). Luc on se mies, ketä Indy on kaikista eniten pelännyt tähän asti. (tapasivat edellisen kerran maalliskuussa) Nyt Indy haukkui Luciä jonkun verran ja oli hieman varauksellinen häntä kohtaan alussa, mutta alkoi käyttäytyä normaalisti jonkun ajan päästä. Mielenkiintoista oli se, että Indy, joka aina pitää lapsista haisteltuaan näitä ensin, suhtautui myös Pauliin varauksellisesti. En tiedä johtuuko siitä, että Paulilla  ja Lucillä on molemmilla silmälasit jotka suurentavat silmiä... -no loppurupeama oli kuitenkin hyvä ja Indy ja Luc jopa ystävystyivät keskenään (saunassa Indy änkesi Lucin viereen istumaan).

Muita paikalle tulleita Indy ei edes haukkunut (Tarjaa, Niiloa, Sirkkua, Eduardoa ja Alexia) -näitä tosin on tapailtu tämän tästä.

Saimme olla omalla porukalla paikalla parisen tuntia, tuon ajan Indy juoksenteli vapaana, sitten tuli vähän hämminkiä kun paikalle tuli lentopallojoukkueellisen verran vieraita ihmisiä. Niitä Indy meinasi vähän haukkua ja koira piti tietenkin laittaa kiinni vaikka ei siinä nyt varsinaisesti mitään hämminkiä ollut.