Talvi on mennyt nopeasti. Indy on nyt noin 41 cm korkea ja painaa n. 12-13 kiloa. Eli aika pieni vesikoiraneiti. Juoksua yhä odotellaan, mutta luulen, että on pikapuoliin tulollaan. Karvat leikattiin vihdoin 28.2. Marin henkisellä tuella. Indy suhtautui toimitukseen alistuvasti eikä siinä ollut muita ongelmia kuin huopaantunut turkki... Talvella osallistuttiin kahdelle alkeisagility-kurssille, vesikoirien tokopäivään, ja tietenkiin normitapaamisiin.

Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Indy pääsi koirkylpylään yhdessä Nemon (isä) pentujen: Hertta, Netta, ja Remun kanssa. Nämä olivat yhdeksänkuisia ja Indy siis 11 kk. Siellä oli tosi hauskaa, vaikkakin hieman pelottavaa  (Indyn mielestä ainakin). Indyä ruvettiin ensimmäisenä uittamaan, enkä ehtinyt ajoissa sanomaan uittaja-pojalle, että voisin itse nakata sen sinne veteen. Indy sai poikaa kohtaan pienen kammon kun tämä märkäpuvussaan kumartui liian nopeasti Indyä nappaamaan. Oma vika. Alun jälkeen Indy lähti kuitenkin hienosti uimaan! Uittaja-poika kehui Indyn liikkumista, jotta tästä voisi tulla hyvä agillity-koira ;)) Tästä tuli hyvä mieli... Itsestä kun tuntuu, että Indy kävelee välillä jotenkin jäykästi. Minä kun en noista asioista kuitenkaan mitään todella tiedä, joten uskotaan uittajaa..

Remun kanssa Indy yritti kovasti pelehtiä, mikä viittaa siihen, että juoksu ehkä sittenkin joskus tässä alkaa...

Ollaan käyty haku-reeneissä kaksi kertaa ja se on ollut hauskaa. Lisäksi olemme itseksemme tehneet hakua taka-metsässämme. Perhe on innoissaan, samoin Indy...

Päästiin Pirkkalan koirakerho-Piskien agilityn-alkeisjatkokurssille. Se alkaa 3.5. Lisäksi pääsimme perjantaina olevalle NPKH:N agility-harjoitusryhmään. Toivottavasti reenit ovat työvuoroihini nähden sopivana aikana, niin päästään sitten sieläkin käymään. Tosin en tiedä minkä tasoinen ryhmä on, mutta ainakin saamme perusopetusta tuolla piskien kurssilla ;)

Metsässä Indy tulee hienosti luokse kun sitä kutsuu. Tänään opetettiin sitä haukkumaan käskystä. On vähän ihmeissään, että mitä me oikein meinataan...