Juhannus oli täynnä Indylle outoja ihmisiä (jippii)

Eli aattona oltiin Tarjalla ja Irkalla missä oli kyläilemässä Tarjan Ameriikan sisko Eija kera miehensä Robertin. Robert on juuri sitä  näköä mitä Indy on ainakin aina ennen haukkunut (eli pitkä ja tumma ja silmälasipäinen  MIES). Kun tulimme Tarjalle Indy ei haukkunut Eijaa ollenkaan -kävi nopeasti haistamassa ja illanaikana pikkuhiljaa tutustui Eijaan paremmin. Roberttia Indy haukkui kolme kertaa hau hau hau -ja sitten se loppui. Tuntui, että Robertin kanssa Indy kaverustui vielä nopeammin kuin Eijan kanssa.

 Indy odottaa...

Juhannuspäivänä tuntui siltä, että Indy vaistosi (siivoamista ilmassa), että meille on tulossa ihmisiä. Se kävi vähän väliä ikkunoissa haukahtelemassa ja oli kovin odottavalla kannalla. Meille tuli kylään Sepe sheltti -joka on Indyä 4 kk nuorempi, kerä perheensä (äit, isä ja Martti 8v). Tämä oli eka kerta kun meille tuli koiravieraita oikein sisälle saakka. Lisäksi näitä ihmisvieraita Indy ei ollut nähnyt koskaan aikaisemmin. Haukku oli sen mukaista kun auto ajoi meidän pihaan ja äityi kunnes ihmiset tulivat ulos autostaan. Loppui kun sai ihmiset haistettua. Lisäksi mielenkiinto ihmisiä kohtaan loppui siihen paikkaan kun Sepe pinkaisi ulos autosta. Muutama haukku Sepelle joka tuli Indyn alueelle ja se oli sitten siinä. Leikki alkoi. Alussa tunnusteltiin ja sitten alkoi riekkuminen.

 

Myöhemmin meille tuli vielä Otto (mieshenkilö) -jonka Indy oli viimeksi nähnyt 9 viikkoisena, tätä Indy ei sitten enään jaksanut haukkua ollenkaan. Kävi vaan haistamassa ja se oli siinä. Koirat pyörivät tunti tolkulla keskenään ja välillä laitettiin Indy ulos naruun jotta koirat saisivat hieman hengähtää.

Nyt muuten näin Indyn sattumalta pitkästä aikaa häntä koipien välissä. Naapurin Resulla oli kylässä Vipetti-koira, joka karkasi omistajaltaan. Koira tuli meidän pihaan terassillakin käymään. Indy makasi narussa kuistilla ja ulko-ovi oli auki. Vipetti pyörähteli n. 1m päässä Indystä -vei Indyn luun vähän kauemmaksi -ja lähti pois. Indy oli aika ahdistuneen näköinen, mutta ei sanonut mitään. Pyörähteli häntä koipien välissä levottomana, mutta se oli sitten siinä. Luultavasti ei olisi pelännyt ollenkaan jos olisi tiennyt jonkun ihmisen olevan lähettyvillä. Ehkä Indyä ahdisti  sekin kun se tiesi olevansa lieassa kiinni.

Ainoa huvittava asia oli, että alkuillasta Indy ei muistanut kun vieraat tulivat tupakalta sisälle, että oli vieraat jo haistanut ja se meinasi ruveta näitä haukkumaan. Lopetti kuitenkin kun huomasi että  tuttuja ovat...