Kylläpä aika lentää, vaikkei tässä ole ihmeitä tehtykään. Vesikoira tapaamisiin ei ole päästy, agilityssä on käyty n. kerran kahdessa viikossa -muuten arki on koostunut tavallisista asioista, eli naapuri-koirista -joita piisaa.. lenkeistä metsässä ja uutena asiana "turkin hoidosta" -josta olen kyllä ihan pihalla.

Eli jos tätä joku viisas asiantuntija joskus lukee, kaipaisin neuvoa turkin hoidossa. Meinaan tätä vaihetta kun turkkia kasvatetaan pitkäksi ja yritetään pitää sitä huopaantumatta. Indyllä kasvaa kauheasti sellaista höttövillaa joka meinaa huopaantua. Kaikista paikoista turkki ei vielä rullaudu, mutta alkaa mennä umpeen juuresta. Saksilla ja repimällä yritän pitää turkin juurta auki jotta iho hengittäisi. Toisaalta en tiedä olisiko parempi ajaa koko hoito pois ja katsoa josko tulisi parempaa karvaa tilalle. Mutta tuntuu siltä, että oma työnsä tuon pitkän karvan kanssa on joka tapauksessa vaikka sanotaankin ettei vesikoiran turkkia tarvitse kauheesti hoitaa.

Agility jatkuu talven yli Meirän hallilla Nokialla joka toinen viikko Piskien kanssa. Tosin olemme taas liian tasokkaassa eli kilpailevien ryhmässä, mutta täytyy ottaa rauhallisesti ja tehdä asioita omassa tahdissa. Ainakin paikalla on ihmisiä jotka osaavat neuvoa. Nokian ryhmä jatkuu niin kauan kuin lumi estää esteradan rakentamisen.