Keskiviikkona 28.7. Mentiin Indyn kanssa mätsäriin Ylöjärvelle. Sanoin tuomarille ettei olkein ehkä osata käyttäytyä ja ollaan ehkä arkoja. Tuomari antoi hyviä ohjeita: käski pitää koirasta tiukemmin kiinni, hihna vain vasemmassa kädessä - ja kielsi höpöttämästä koko aikaa koiralle ;)

Saatiin tietenkin sininen nauha -kuten oletinkin. Sinisessä ympyrässä koko sinisen väen kävellessä meidät tiputettiin ensimmäisenä pois. Eli olitiin kaikista huonoimpia... Olin kuitenkin tyytyväinen siihen, että Indy antoi tuomarin kokeilla itseään ja katsoa hampaita. Tosin oikeastaan vasta toisella kerralla kun osasin pitää kunnolla kiinni.

Paikalla oli myöskin ihana lagotto-valio Matias -joka hylättiin ensimmäisenä punaisen nauhan saaneista, vaikka on oikeasti ihan super hyvä lagotto. Mutta tämä tuomari tykkäsi isoista sileäkarvaisista koirista -ilmeisesti.

Sunnuntaina 1.8. Mentiin Kutalan Kasinolle mätsäriin. Meinasi iskeä paniikki ja sanoin Kustulle, että katsellaan vaan ja totutellaan Indyä ilmapiiriin. (Oli se menestys ollut sen verran ankeaa silloin keskiviikkona. Vaikka siitä kuitenkin jäi toisaalta hyvä mieli.) Kustu oli kuitenkin sitä mieltä, että nyt ilmoittaudut kun kerran on tultu paikalle...

No Indyn sarjassa oli 30 koiraa. Me saatiin punainen ruusuke !!!! Olin siihen NIIIIN tyytyväinen. Tuomari sanoi, että hän tuntee sen kuinka koira on kropaltaan ihan jännittynyt. Kuitenkin Indy liikkui  iloisesti ja seisoi aika hyvin... Eikä ollut siinä isossa kehässäkään yhtään hämillään. Siitä raakattiin sitten 9 koiraa pois ja me oltiin vielä kehässä. Vitsit. Saatiin vihreä ruusuke ja tultiin neljänneksi. Oltiin niin ylpeitä.  Nyt ei tunnu enään yhtä pelottavalta lähteä näyttelyyn Indyn kanssa kun suurinpiirtein olen kartalla kuinka minun tulee siellä sen kanssa olla.