Hoh Hoijjaa....

 

Juuri kun sitä melkein alkoi kuvitella, että tämähän alkaa sujua -niin sitten ei sujukaan:)

Pirkkalassa oli viimeinen kerta tällä agilityn alkeisjatkokurssilla -josta minulta jäi muuten puolet juoksun ja iltavuoron takia käymättä. Ajattelin itsekseni, että nyt näytetään mitä me osataan, vaikkei olla päästy paikalle kun harvoin.

Kuinkas kävikään!!! Indy haukkui itsensä puhki radan rakennusvaiheessa. Kävin sitä kehumassa aina kun ymmärsi olla hiljaa, mutta kyllä se tosi paljon haukkui. Pitäisi varmaankin olla joku peitettävä häkki mukana -enpä tiedä. Haluaisin, että se oppisi odottaan hiljaa paikallaan.. No, jokatapauksessa en tiedä istuiko Indy jossain muurahaispesässä vai mikä oli kun meidän piti mennä radalle niin Indy pesi vaan alapäätään ja veti itseään nurmikoa pitkin ;(( Ensimmäinen este oli rengas, josta ajattelin tyhmästi, että oltaisiin selvitty medikorkeudelta... Nokiallakin se meni ihan hyvin tosin en ole varma mikä oli korkeus. Indy ei suostunut meneen renkaasta läpi. Me alennettiin se ihan alas. Indy onnistui jotenkin sotkeutuun niihin renkaankettinkeihin ja pelästyi ilmeisesti niitä... Maanittelemalla saatiin Indy menen renkaasta läpi kolme kertaa, mutta ei voi verrata siihen mitä oli perjantaina Nokialla. Siellä tosin rengas on patukoiden ympäröimänä eikä heiluvien kettinkien. No, keppejä harjoiteltiin ja ne meni ihan hyvin.

Aalle Indy juoksi halusta, mutta ei halunnut hypätä esteitä??? Ei ole tuollaiste ennen tehnyt. Noiden temppujen jälkeen ajattelin, ettei minun ole mitään järkeä lähteä yrittään koko rataa, mutta mentiin kuitenkin. Tosin ei edes yritetty rengasta. Kepit meni HIENOSTI, -päästiin ne niin, että minunkin naamani oli menosuuntaan ;)) Radan keskivaiheilla Indy jätti esteet hyppäämättä niin kuin aikaisemmilla kerroilla, mutta sitten loppuradasta tuntui, että se sai taas hommasta kiinni ja se meni ihan hyvin radan loppuun. -Ja se meni jopa pussista ilman apuja.

Eli vaikka rengas ei tänään sujunutkaan ja vaikka Indy kiersi osan aidoista systemaattisesti olen tyytyväinen siihen, että ollaan opittu meneen kepit aika näppärästi ja pussikin meni ihan kohtuullisesti. 

Ilmottauduin jatkokurssille, joka alkaa elokuun 9. päivä. Silloin ei ainakaan pitäisi olla juoksua tulossa kesken kaiken. Että jos pystyisi osallistumaan vähän suuremmalla prosentilla.